سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برادران، در کنار ظرف های بزرگ [غذا]، چه بسیارند و به هنگام حوادث روزگار، چه کم! [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 91 مرداد 30 , ساعت 8:46 عصر

امام زاده داوود با یازده پشت به دومین امام شیعیان می‌رسد. گفته می‌شود که وی و برخی دیگراز بستگانش در همراهی امام هشتم شیعیان به ایران آمده و کشته شدند.

بقعه این امام زاده در دوران صفویه ساخته شدو در دوران فتحعلی شاه توسعه یافته‌است.

در دره‌های مجاور امام‌زاده داود در سمت مغرب و جنوب غربی در آبادی‌های رندان و سنگان بقعه‌هایی به نام امام‌زاده عمادالدین پدر امام‌زاده داود و امام‌زاده علاءالدین و امام‌زاده قاسم و امام‌زاده عقیل برادران امام‌زاده داود وجود دارد.

آرامگاه امامزاده داوود واقع در غرب تهران و در انتهای جاده کن در بخش کَن می‌باشد. جاده امامزاده داوود در دره کَن وجود دارد و از کَن شروع شده و تا امامزاده داوود ادامه داشته و از روستای سولقان می‌گذرد. طول جاده در حدود 25 کیلومتر است. این جاده آسفالته بوده و در واقع مسیر اصلی این امامزاده به شمار می‌رود. یه موازات این جاده و در دره کن، آزاد راه تهران – شمال در حال ساخت می‌باشد که چهاربانده بوده و مسیر تهران به شمال را کوتاه تر و سریع تر می‌نماید. اما مسیر دیگری که برای رسیدن به این امامزاده وجود دارد، از دره? کنار رودخانه فرحزاد گذشته و بعد از طی حدود 15 کیلومتر به امامزاده داوود می‌رسد. این مسیر به صورت جاده خاکی و اندکی نامناسب است. به دلیل وجود مناظر طبیعی و دیدنی و همچنین وجود رودخانه‌ای کوچک در مسیر؛ این راه به صورت یکی از جذابیت‌های تفریحی شهر تهران در آمده و گردشگران زیادی از آن استفاده می‌کنند. مسیر فرحزاد به امامزاده داوود از محله فرحزاد (انتهای اتوبان یادگار امام) شروع شده و پس از حدود 4 ساعت پیاده روی با شیب ملایم در میان دره، به مسیر کوهستانی تبدیل شده و با طی حدود 2 ساعت راه در این شرایط در نهایت به امامزاده داوود منتهی می‌شود.

بارگاه این امامزاده در دامنه رشته کوه البرز و در ارتفاع 2590 متری از سطح دریا قرار دارد.


روستای امامزاده داوود، از مسیر کن

امامزاده داوود از فراز ارتفاعات پلنگ‌چال

منبع [ویرایش]



لیست کل یادداشت های این وبلاگ